Nieuw in onze playlist

PLAT – Mella

todayjuli 1, 2021 25

Background
share close

‘Plat’ is het eerste album van Mella, een Limburgse artiest die vanuit het verre Turnhout in haar ‘moodertaal’ zingt over heel diverse onderwerpen. Nostalgie, geluk, eenzaamheid, de zomer en het lief en leed van een schoen passeren de revue.

Zoals bij zoveel dingen gooide Corona roet in het eten. De opname moest keer op keer uitgesteld.

Maar in Maart dit jaar kroop Mella, samen met een groep getalenteerde muzikanten, dan eindelijk de studio in. Ze kreeg de muzikale medewerking van Dirk Bosman, Eric Duyckers, Kars Grit en Geert Verheijden.

‘Plat’ is een zeer gevarieerde mix van 13 dialectliedjes uit eigen pen. Van punk tot ballade, van pop tot folk. Een gepast liedje voor elke situatie en voor ieder wat wils.

 

De eerder uitgebrachte nummers Plat, Kwiet en Windjhaan staan natuurlijk ook op dit schijfje.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KXJic0ooxLg

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

De kracht Limburg

Méér dan 100 Limburgse artiesten uit Noord-, Midden- en Zuid-Limburg maakten het unieke lied: “Same in ‘t Leech” Juist nu niets vanzelfsprekend is, hebben we elkaar hard nodig. Dat bracht initiatiefneemster Chantalle Kusters-Boels op een uniek idee om Limburgse artiesten samen één bijzonder lied te laten zingen. De tekst en muziek moest verbondenheid en kracht uitstralen. De kracht van Limburg! Songwriter Frans Hermans schreef de tekst en de muziek van […]

todayjuli 1, 2021 5


0%
error: Content is protected !!