SAM EN STAN – ES ICH BIE DICH BIN

Sám Smits & Stan Peters hebben een nieuwe, eigentijdse zomerse Oberkrainer- single: ‘Es ich bie dich bin’. Een vrolijk up- tempo lied, dat goed in het gehoor ligt en je snel laat meezingen, waarmee ze hopen eindelijk weer de zalen op de kop te mogen zetten!

Ondanks het succes van ‘Sjtappe gaon!’ heeft het duo, net als vele anderen, niet de kans gehad om podia te betreden. Niet getreurd: de heren bleven niet bij de pakken neer zitten en zijn in de winterperiode aan de slag gegaan met een reeks nieuwe en eigen liedjes, die in de loop van dit jaar worden uitgebracht.

De eerste single: ‘Es ich bie dich bin’ is geschreven voor Quirien van Haelen, gecomponeerd door Mark van Mullekom en als vertrouwd opgenomen bij ‘Marlstone Music’. Een zomers romantisch lied waarbij het draait om maar één ding: de liefde! Als de zon begint te schijnen na een lange lock- down-winter, realiseer je je dat de liefde alles overwint. Daar zingen de heren over: ‘mer wat ich ouch doon en was doe ooch deës, ich krieg dich neet oet de kop omdat mien hart nog veur dich klopt!

 De heren hopen snel met hun fans weer feest te kunnen vieren en dat er een vervolg mag komen van het ‘Tieëke zinge’. Wanneer? Volg ze op Facebook en/of Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Voor meer informatie kunt u via www.sam-stan.nl of info@sam-stan.nl contact opnemen.

error: Content is protected !!