Nieuw in onze playlist

Comsi-comsa – Wat ‘nen daag

todayjuli 13, 2021 23

Background
share close

Deze nieuwe single van het Maastrichtse Comsi-Comsa stond al ’n tijdje gepland maar Corona gooide roet in het eten.  Met de versoepelingen kon men ook weer aan de voorbereiding beginnen en toog de groep richting Ulestraten om te zingen. Deze single heeft ’n fris en modern Oostenrijks tintje.

Het intro zet de luisteraar even op het verkeerde been, dus even doorluisteren J .

Het 4 koppige Maastrichtse gezelschap houdt van muziek, gezelligheid en zeker van n feestje bouwen en daar zal dit nummer een mooi onderdeel van zijn.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Dat kump door dich – Claire

Gisteren ging alles nog zijn normale gangetje. Vandaag is alles ineens anders. De zon kleurt mooier, de lucht is blauwer dan ooit. Het leven lacht je toe. Iedereen heeft wel eens zo’n gebeurtenis in z’n leven meegemaakt. Gewoon plotseling en zonder er om te vragen. En de zomer van dit jaar gaat zich enorm lenen voor dit soort speciale momenten. De schrijver keert in dit nieuwe liedje terug naar zijn […]

todayjuli 13, 2021 18 1


0%
error: Content is protected !!