Nieuw in onze playlist

Fiorenza – Vogelvrie

todayjuli 13, 2021 70

Background
share close

In september 2021 komt het eerste CD-album van zangeres Fiorenza uit.

Het album “Vogelvrie” zal bestaan uit een verzameling van eerder uitgebrachte nummers in combinatie met een aantal verrassende nieuwe tracks.

In aanloop naar de release van het album brengt Fiorenza de gelijknamige single “Vogelvrie” uit. Een lied met tekst van Dwayne Horbag waarin vrijheid en onafhankelijkheid de boventoon voeren. In deze tijden natuurlijk meer dan toepasselijk.

Het album zal voorlopig uitsluitend op ouderwetse CD drager verschijnen. Erg ludiek voor een zangeres met een doelgroep die voornamelijk naar Spotify en iTunes luistert.

De nieuwe nummers van het album zullen uiteindelijk geleidelijk ook als aparte singles worden uitgebracht en dan wel op de online platformen verschijnen. De komende twee jaar zullen de nummers in zijn geheel echter alleen op de CD te beluisteren zijn.

Gelijktijdig met het album zal Fiorenza op zaterdagavond 18 september 2021 haar eerste LIVE-concert geven in het vernieuwde “Gulperhoes” te Gulpen. Naast Fiorenza zelf zullen artiesten als Sjpringlaevend, Rempetemp, Ivana, en Guido Frissen van de Schintaler een spetterend optreden verzorgen. De show van Fiorenza wordt in zijn geheel begeleid door live-band “The Menu” . Dit concert zal geregistreerd worden en in n later studium uitgezonden worden op L1 tv.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Christel & Quinn – Terrasje pikke

Christel en Quinn die de afgelopen LVK editie nog met “Knoévele ” in de finale stonden en dit jaar het SUPER-LVK wonnen met “Vandaag”, uit de tijd dat ze nog deel uitmaakte van de zangformatie W-Dreej, hebben niet stilgezeten. Ondanks het stilliggen van de optredens zijn ze toch bezig geweest met het maken van nieuwe muziek. We hebben allemaal weer de zomerkriebels en door alle huidige versoepelingen kunnen we nu […]

todayjuli 13, 2021 2


0%
error: Content is protected !!