Nieuw in onze playlist

DIE SJWARTE AUGE – EVELINE

todayoktober 3, 2021 10

Background
share close

Soms loop je tijdens je vakantie tegen ’n liedje aan dat je niet meer uit je hoofd krijgt.

Jos Paffen ( zanger, accordeonist van Legata) hoorde dit zomerse lied met Mexicaanse invloeden en moest meteen aan Eveline denken. Legata en Eveline staan wel vaker samen op de bühune , dus zo vreemd was de gedachte niet.

En ja hoor………………….   Eveline was er meteen weg van.

Een heerlijk nummer waar de frisheid vanaf straalt.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

VENLO VERBINDT

De single Venlo Verbindt is de laatste single onder de naam Christel en Quinn” (met aanvulling van Rogee Verdellen gaat met verder onder de oude naam W-Dreej) en is op initiatief van de Stichting VenloFietst gemaakt door componist Quinn Warmerdam en tekstschrijvers Hannelore en Laurence Winter. De CD- single werd gepresenteerd op 22 augustus tijdens het VenloFietst evenement en is te bestellen voor de prijs van € 6,50 excl. verzendkosten […]

todayoktober 3, 2021 6


0%
error: Content is protected !!