Door de nach – Mella

Door de nach,  2 e  single van het debuut Album PLAT

‘Door de nach werd geschreven ‘s nachts in de auto met een blikje energiedrank omdat ik  heel moe was’ verteld Mella .  ‘Ik keek naar de sterren en begon me spontaan af te vragen hoe ze vroeger navigeerden als het bewolkt was. Zo ontstonden er mooie metaforen’

‘Wat as ich in plaats van sjterre allein nog duuster zeen’ en ‘Help mich door de nach’.

Het lied zelf is een schreeuw om hulp om uit een donkere periode van je leven te komen wanneer dat niet gaat op eigen kracht.

‘Plat’  het debuut  album van Mella, een Limburgse artieste die vanuit het verre Turnhout ( Belgie ) in haar ‘moodertaal’  ( Moedertaal) zingt over heel diverse onderwerpen zoals Nostalgie, geluk, eenzaamheid, de zomer en het lief en leed van een schoen, werd in Limburg met veel lof ontvangen.

Zoals bij zoveel dingen gooide Corona roet in het eten. De opname moest keer op keer uitgesteld.

Maar begin dit jaar kroop Mella, samen met een groep getalenteerde muzikanten, dan eindelijk de studio in. Ze kreeg de muzikale medewerking van Dirk Bosman, Eric Duyckers, Kars Grit en Geert Verheijden.

 

error: Content is protected !!