Nieuw in onze playlist

Door de nach – Mella

todayoktober 3, 2021 13

Background
share close

Door de nach,  2 e  single van het debuut Album PLAT

‘Door de nach werd geschreven ‘s nachts in de auto met een blikje energiedrank omdat ik  heel moe was’ verteld Mella .  ‘Ik keek naar de sterren en begon me spontaan af te vragen hoe ze vroeger navigeerden als het bewolkt was. Zo ontstonden er mooie metaforen’

‘Wat as ich in plaats van sjterre allein nog duuster zeen’ en ‘Help mich door de nach’.

Het lied zelf is een schreeuw om hulp om uit een donkere periode van je leven te komen wanneer dat niet gaat op eigen kracht.

‘Plat’  het debuut  album van Mella, een Limburgse artieste die vanuit het verre Turnhout ( Belgie ) in haar ‘moodertaal’  ( Moedertaal) zingt over heel diverse onderwerpen zoals Nostalgie, geluk, eenzaamheid, de zomer en het lief en leed van een schoen, werd in Limburg met veel lof ontvangen.

Zoals bij zoveel dingen gooide Corona roet in het eten. De opname moest keer op keer uitgesteld.

Maar begin dit jaar kroop Mella, samen met een groep getalenteerde muzikanten, dan eindelijk de studio in. Ze kreeg de muzikale medewerking van Dirk Bosman, Eric Duyckers, Kars Grit en Geert Verheijden.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Marie José Soon – in mien hart

Met het haar solo-lied  ‘In mien Hart’ laat Marie-José Soons zich van de gevoelige kant horen. Dit lied is een ode aan een verloren liefde of dierbare die je nooit zult vergeten. Hij of zij heeft een plek in jouw hart weten te verankeren die je daar altijd met Liefde zult koesteren. Naast haar uitgebreide repertoire van feest- en luisterliedjes is ‘In mien Hart’een welkome aanvulling voor speciale gelegenheden.

todayoktober 3, 2021 5


0%
error: Content is protected !!