Nieuw in onze playlist

Eder ’t zient – Don Kiesjot

todayoktober 3, 2021 19

Background
share close

Don Kiesjot zit niet stil.  Na het recentelijke zomer nummer “ Mien sjoonste Souvenir”  heeft de groep deze keer gekozen voor een aanstekelijke Mexicaanse wals. De titel “ eder ’t zient ‘ spreekt voor zich. Zolang jij je beperkt tot datgeen wat van jou is en ik beperk me tot dat wat van mij is, dan heeft ieder het zijne, en ziet de wereld er een stuk beter uit. Ofwel: blijf van andermans spullen af. Let op de luchtige tekst, en vooral ook op de “solo” van Bas aan het einde …..

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Different joys for different boys – Paul Weelen

De tweede Engelstalige single van Paul Weelen in 2021 heet Different joys for different boys. Misschien wordt het de Limburgse inzending voor het COC-songfestival later dit jaar, maar daarover beslist een ‘battle’ op 26 september a.s. in Café Rose in Maastricht met Ivo van der Bijl, professioneel zanger en performer van formaat. En ja, voor degenen die denken dat het lijkt op het vorige liedje van Paul ‘Roeëzeblad’, dat klopt. […]

todayoktober 3, 2021 49


0%
error: Content is protected !!