Limburgia nieuws

VENLO VERBINDT

todayoktober 3, 2021 6

Background
share close

De single Venlo Verbindt is de laatste single onder de naam Christel en Quinn”
(met aanvulling van Rogee Verdellen gaat met verder onder de oude naam W-Dreej) en is op initiatief van de Stichting VenloFietst gemaakt door componist Quinn Warmerdam en tekstschrijvers Hannelore en Laurence Winter. De CD- single werd gepresenteerd op 22 augustus tijdens het VenloFietst evenement en is te bestellen voor de prijs van € 6,50 excl. verzendkosten op www.venlofietst.nl/venlo-verbindt, waarvan de opbrengst naar o.a. naar de Ronald McDonald Kindervallei Valkenburg zal gaan.

Venlo Verbindt is een ballade, met verbondenheid als thematiek, die mooi en klein begint en opbouwt tot een grote finale op het eind. Een lied met wat W-Dreej- trekjes door de keltische invloeden die duidelijk naar voren komen vanaf de bridge van het liedje.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Comsi-comsa – Wat ‘nen daag

Deze nieuwe single van het Maastrichtse Comsi-Comsa stond al ’n tijdje gepland maar Corona gooide roet in het eten.  Met de versoepelingen kon men ook weer aan de voorbereiding beginnen en toog de groep richting Ulestraten om te zingen. Deze single heeft ’n fris en modern Oostenrijks tintje. Het intro zet de luisteraar even op het verkeerde been, dus even doorluisteren J . Het 4 koppige Maastrichtse gezelschap houdt van […]

todayjuli 13, 2021 22


0%
error: Content is protected !!