Nieuw in onze playlist

Danse in d’n duuster – Roger Villevoye

todayoktober 19, 2021 102

Background
share close

Roger heeft tijdens de coronaperiode meer dan 125 online optredens verzorgd zodat mensen het “samen” gevoel niet zouden vergeten. Twee keer per week werden mensen getrakteerd op een vitueel bezoek aan het Cafe op de hoek en diverse andere locaties. Zijn vorige lied “ alles kump good” was bedoeld om de corona ellende te doen vergeten en te focussen op de heropening van het normale leven.

En nu is het moment daar: We mogen weer…..

Knoevelen, sjansen, dansen…. En niet alleen On-line. Ook in het echte leven.

Roger neemt u mee naar zijn geliefde Maastricht om weer eens ouderwets de cafe’s binnen te vallen. Aan de bar plaats nemen en lekker “moijle” met iedereen om je heen. En uiteindelijk met dansen en sjansen weer onvergetelijke avonden te beleven. In een lied van Bart en Bas ( Storcken en Keltjens) viert hij het oude “normaal” als het nieuwe.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Mien ajers hoes – Van Mofert

‘Mien ajers hoes’ werd geschreven door Montfortenaar Sef Kempkens. Het toendertijd in heel Limburg bekende amusements duo “De Romona’s” namen het nummer in 1979 op ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum . Mede door de (destijds) weelderige groei van de piratenzenders werd deze plaat een enorm succes en bezorgde het duo een zeer grote bekendheid. De naam Romona’s is afgeleid van de familienaam Roemen en hun woonplaats Montfort. Het duo […]

todayoktober 3, 2021 13


0%
error: Content is protected !!