Nieuw in onze playlist

3xNiX – Vastelaovesnachte

todaynovember 17, 2021 8

Background
share close

EINDELIJK weer die VASTELOAVES NACHTE beleven.

2 jaar geleden stonden de optredens van 3xNiX op een laag pitje daar Marc in de Brunssumse carnaval voorop ging samen met zijn vrouw als Stadsprinsenpaar. Na een bijzondere periode van 2 jaar het prinsenschap te mogen voeren is het eindelijk zover.

3xNiX is weer de studio ingedoken om dit seizoen met maar liefst 3 nieuwe nummers te komen. Waar we met z’n alle naar hebben uitgekeken om weer carnaval te kunnen vieren, betekend dit ook dat we weer de vasteloaves nachte kunnen beleven.

De mannen van 3xNiX staan weer te popelen om de buhne te betreden en er samen met u een feest van te maken.Voor boekingen neem gerust contact met ze op en kijk op hun facebookpagina.

 

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Drei daog vaan de wereld los – Katja Henz

Hart voor vastelaovend heeft de Maastrichtse zangeres absoluut. Hoe de situatie er ook uitziet ’n nieuw liedje zou en moest er zeker komen.  Katja en Vastelaovend staat voor  traditie en dat is ook terug te horen in al haar carnavalsrepertoire. Ieder jaar lukt het haar om de traditionele sfeer vast te houden maar toch ook weer anders te zijn. Dit jaar verrast Katja ons met nieuw sprankelend lied, een mix […]

todaynovember 17, 2021 48


0%
error: Content is protected !!