Nieuw in onze playlist

Drei daog vaan de wereld los – Katja Henz

todaynovember 17, 2021 48

Background
share close

Hart voor vastelaovend heeft de Maastrichtse zangeres absoluut. Hoe de situatie er ook uitziet ’n nieuw liedje zou en moest er zeker komen.  Katja en Vastelaovend staat voor  traditie en dat is ook terug te horen in al haar carnavalsrepertoire.

Ieder jaar lukt het haar om de traditionele sfeer vast te houden maar toch ook weer anders te zijn. Dit jaar verrast Katja ons met nieuw sprankelend lied, een mix van vrolijke mars met stukjes wals. Tekst en muziek gemaakt door Patrick Jasper. Laat jullie verrassen en ga drie dagen van de wereld los!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

De Luij

35 muzikante oet de regio, 13 leedjes in 't plat euver luij, leuges, laeve, Limburg en lekker vlaai. Wie zijn De Luij? Een verzameling van 35 Limburgse artiesten (bekend en minder bekend) die een gelijknamige CD hebben uitgebracht met daarop 13 dialectnummers. Van deze tracks willen ze het nummer Laatbleujer als eerste promoten.  Nu ook te horen bij Limburgia. Meer info: www.deluij.nl    

todaynovember 17, 2021 31


0%
error: Content is protected !!