Fundering nao de tering – Big Benny

Het lange wachten is voorbij! Eindelijk mogen artiesten weer de bühne op en mensen vermaken in kroegen en zalen. Met de nieuwe single ‘Fundering nao de tering’ van Big Benny uit Roermond is het in één klap gedaan met de rust.

Kroegbazen en zaalhouders: zet je schrap en barricadeer de tent! Want deze up tempo polka blaast het  dak eraf en zoals de titel al laat vermoeden krijgt ook de vloer het zwaar te verduren

De altijd (hyper) actieve Bart Storcken leverde het muzikale idee  voor een dosis feestmuziek van de bovenste plank en de wat rustiger aangelegde Bas Keltjens voorzag de feestelijke noten van een ‘oorwurmende’ tekst. Een gedegen arrangement met de herkenbare stem van Benny rondt het geheel af.

Met ‘De fundering nao de tering’ is Big Benny terug van never the nooit niet weggeweest. Oftewel: GAAS!!

error: Content is protected !!