Nieuw in onze playlist

Fundering nao de tering – Big Benny

todaynovember 17, 2021 117

Background
share close

Het lange wachten is voorbij! Eindelijk mogen artiesten weer de bühne op en mensen vermaken in kroegen en zalen. Met de nieuwe single ‘Fundering nao de tering’ van Big Benny uit Roermond is het in één klap gedaan met de rust.

Kroegbazen en zaalhouders: zet je schrap en barricadeer de tent! Want deze up tempo polka blaast het  dak eraf en zoals de titel al laat vermoeden krijgt ook de vloer het zwaar te verduren

De altijd (hyper) actieve Bart Storcken leverde het muzikale idee  voor een dosis feestmuziek van de bovenste plank en de wat rustiger aangelegde Bas Keltjens voorzag de feestelijke noten van een ‘oorwurmende’ tekst. Een gedegen arrangement met de herkenbare stem van Benny rondt het geheel af.

Met ‘De fundering nao de tering’ is Big Benny terug van never the nooit niet weggeweest. Oftewel: GAAS!!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

VIER HAOTE ÓS SAME – Paul& Leo & Spik & Span

In “Hinge gen Hergod’s vót”, een jaarlijks terugkerend vasteloaveskabaret van het Heerlense duo Paul (Münstermann) & Leo (Keularts), was in de uitvoering in 2020 het bekende duo Spik & Span (Niek Dirkx en Jo Huijnen) te gast. In de show wordt de gasten gevraagd samen met Paul & Leo een duetje (in dit geval een kwartetje) te zingen. Dit keer werd gekozen voor een aanstekelijk walsje uit Keulen, waarop door […]

todaynovember 17, 2021 49


0%
error: Content is protected !!