Nieuw in onze playlist

VIER HAOTE ÓS SAME – Paul& Leo & Spik & Span

todaynovember 17, 2021 49

Background
share close

In “Hinge gen Hergod’s vót”, een jaarlijks terugkerend vasteloaveskabaret van het Heerlense duo Paul (Münstermann) & Leo (Keularts), was in de uitvoering in 2020 het bekende duo Spik & Span (Niek Dirkx en Jo Huijnen) te gast. In de show wordt de gasten gevraagd samen met Paul & Leo een duetje (in dit geval een kwartetje) te zingen. Dit keer werd gekozen voor een aanstekelijk walsje uit Keulen, waarop door Paul een Limburgse tekst werd gemaakt.

Het succes van het nummer in de show, smeekte bijna om het uitbrengen van het nummer als single. Natuurlijk mag de luisteraar dit seizoen weer een LVK-inzending verwachten van de beide duo’s, maar als de ontvangst van dit samen uitgebrachte nummer in de provincie net zo is als tijdens de show, dan kon dit nog wel eens hoge ogen gooien in de vasteloaves-Top-10 van het seizoen 2021-2022.

“Vier hoate ós same!” is de alleszeggende titel, die in deze tijd alleen maar aan toepasselijkheid lijkt te winnen.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

3xNiX – Vastelaovesnachte

EINDELIJK weer die VASTELOAVES NACHTE beleven. 2 jaar geleden stonden de optredens van 3xNiX op een laag pitje daar Marc in de Brunssumse carnaval voorop ging samen met zijn vrouw als Stadsprinsenpaar. Na een bijzondere periode van 2 jaar het prinsenschap te mogen voeren is het eindelijk zover. 3xNiX is weer de studio ingedoken om dit seizoen met maar liefst 3 nieuwe nummers te komen. Waar we met z’n alle […]

todaynovember 17, 2021 8


0%
error: Content is protected !!