Nieuw in onze playlist

Kartoesj – Gouwe momente

todayfebruari 18, 2022 24

Background
share close

Kartoesj bestaat 2 x11 jaar en in aanloop naar ’n nieuwe cd die eigenlijk komende weekend gepresenteerd zou worden brengen ze alvast deze jubileum single “Gouwe momente” uit.

Vanwaege de oploupende opnames en wirkdrök in de ziekenhoeze 🏥👩🏻‍⚕️👨🏾‍⚕️ door de toegenòmme C-19 🦠💉 siefers 🌊🆘 höbbe v’r besjlaote de KARTOESJ Gouwe Momènte Shows van 2️⃣0️⃣ en 2️⃣1️⃣ november 🍂 oet te sjtèlle tot in ‘t väörjaor 🍃.

Same mit Igor 👑 en zien kroew van kesjteel 🏰 Lömmerich gaon v’r op zeuk 🔦🔎 nao nuuj datums 📅. Zoä gaw  🏇🚤🏎 v’r die höbbe geplènd 🏁, laot v’r uch die zeker weer weite 📲📳!

Väör noe: dank 🙏🏼 alvas aan jederein dae oos haet mitgehòlpe, inklusief oos simpatieke kollegaas 🤹‍♀️👨‍🎤 die zouwe optraeje! Hawt uch gezòndj 😷⚕️🩺🍻, dan viere v’r later dit sezoen same nuuj vastelaoves 🎭❤️💛💚 ‘Gouwe ⭐️🌟 Momènte’ 💃🏽🕺🏼😘!

Geert, Ger, Guus en Robert | KARTOESJ, Lömmerich!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Maach van die kink jinne vastelaovends-jek – Paul Weelen

Het kan natuurlijk niet missen. Rascarnavalist Paul Weelen liet ook deze 11/11 niet voorbijgaan zonder een nieuwe single. Maach van die kink jinne vasteloavends-jek. Een waarschuwing met een knipoog van een meter, maak van je kind geen carnavalsvierder, want voor je ´t weet is ´t kind gekker dan de ouders. Natuurlijk in onvervalst Kerkraads. Het wordt ook ingezonden voor het LVK al heeft Paul daar hele slechte ervaringen mee. Zowel […]

todaynovember 17, 2021 22 2


0%
error: Content is protected !!