Nieuw in onze playlist

Kiek dan ‘ns naeve dich – Van Mofert

todayfebruari 18, 2022 32

Background
share close

De tekst van het liedje “Kiek dan ‘ns naeve dich” heb ik geschreven vanuit mijn eigen ervaring met depressies. Het leven lijkt in die periodes leeg, donker en soms niet de moeite waard. Gelukkig is het mij steeds gelukt om weer een beetje licht te zien en de helpende hand, die er steeds was, uiteindelijk vast te kunnen pakken.

Weet dat depressie een ziekte is met een zeer ingrijpend effect op het leven waarbij je niet zomaar even de “knop kan omzetten” en je weer bij elkaar kunt rapen.

Hopelijk kan het liedje troost en hoop bieden aan degenen die zich hierin herkennen. Hetzij zelf ervaren, als partner, vanuit vriendschap of als zijnde familie.

Ik heb gekozen om het liedje te vertolken middels een duet waarbij de stem van Aimee de genoemde inner circle vertolkt.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

De lèste alles – Van Mofert

De vastelaovendj begint met een brede lach en eindigt met een weemoedige traan. Volgens traditie wordt de vastelaovendj door heel Limburg op carnavalsdinsdag op allerlei wijzen symbolisch afgesloten. Zo wordt in Montfort om 11 over 11 ’s avonds “D’n Uul verbrandj”. “De lèste alles” vertelt het verhaal van twee, tot over hun oren verliefde, vastelaovesgekke die in de laatste uurtjes van de vastelaovendj alles nog één keertje samen beleven. Nog […]

todayfebruari 18, 2022 30


0%
error: Content is protected !!