Nieuw in onze playlist

La Bamba – RATATADA en VASTELAOVENDJ IS MIEN LAEVE 2.0

todayfebruari 18, 2022 31

Background
share close

RATATADA

Je kent ze wel, van die mensen die “coute que coute” de microfoon vast willen houden als

ze  ’n drankje teveel op hebben. Vaak is ‘t niet om aan te horen, krakende micro’s , overstuurde apparatuur en meestal veel geschreeuw ( ..en weinig wol).  Toch zijn er hele volksstammen die s’avonds laat dit gevoel van artiest zijn even willen ondergaan.

Dat het af en toe ook heel leuk kan zijn bewijst Ratatada.

’n Liedje met ’n simpel melodietje en met ’n nog simpelere kreet die iedereen kan meezingen.

Hoe later op de avond hoe beter, als het promillage stijgt, stijgt de stemming ook en slaat het nummer aan.

Het refrein is niet uit je hoofd te krijgen en als het er éénmaal inzit ga je ermee naar bed. Geen lalala, geen nanana, geen sjalala maar RATATADA

Een oorwurm is geboren.

 

VASTELAOVENDJ IS MIEN LAEVE 2.0

Overal op de wereld is het heerlijk vertoeven en het hele jaar zijn wij dan ook het liefst op vakantie en willen we alles van de wereld zien. Maar… met de vastelaovendj is er maar één plek op de wereld waar de mannen van La Bamba willen zijn en waarvoor zij dan ook hier blijven en dat is Limburg, want… Vastelaovendj is mijn leven!

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Door vrundjsjap, online, verbónje

Al kunnen wij “de vastelaovendj” ook dit jaar wederom nog niet vieren zoals we het graag zouden zien, toch willen wij dit niet alweer zomaar voorbij laten gaan. Laten we de gezelligheid van “vastelaovendj” gewoon in huis halen! Haal je carnavalspakje van de zolder, versier de huiskamer en het raam en zorg voor een lekker hapje en drankje. We willen je vragen om vervolgens, met je vrienden, in te loggen […]

todayfebruari 18, 2022 4


0%
error: Content is protected !!