Nieuw in onze playlist

Leefde ieësj – Vleddig

todayfebruari 18, 2022 29

Background
share close

Donkere dagen. We zitten midden in het jaargetijde waarin een liefdesliedje met een doordringende tekst uitstekend past. Zeker in deze barre tijden waarin tweedeling dreigt.

Vleddig schreef een nummer waarbij juist saamhorigheid aandacht krijgt. “Leefde ieësj” gaat over het feit dat we er samen iets van moeten maken. Daarbij maakt het niet uit in welk hokje je wordt geplaatst.

In het clubje dat Vleddig heeft opgericht, is er plek voor iedereen. Is het een kerstlied? Nee, dat niet, maar het draagt de kerstgedachte misschien nog wel beter uit dan alle mierzoete liedjes die je de laatste jaren hoort.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Kiek dan ‘ns naeve dich – Van Mofert

De tekst van het liedje “Kiek dan ‘ns naeve dich” heb ik geschreven vanuit mijn eigen ervaring met depressies. Het leven lijkt in die periodes leeg, donker en soms niet de moeite waard. Gelukkig is het mij steeds gelukt om weer een beetje licht te zien en de helpende hand, die er steeds was, uiteindelijk vast te kunnen pakken. Weet dat depressie een ziekte is met een zeer ingrijpend effect […]

todayfebruari 18, 2022 32


0%
error: Content is protected !!