Nieuw in onze playlist

ROGER VILLEVOYE – NOE IS ‘T FEES

todayfebruari 18, 2022 31

Background
share close

Zou ’t dan toch gaan gebeuren, mogen we weer…………

Roger gelooft er heilig in en neemt alvast ’n voorschotje.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Wae wet – John Theuws & Konsorte

Na een muzikale winterslaap van een tiental jaren is John Theuws terug met  ’n nieuw album vol luisterliedjes. De uit Blerick (Venlo) afkomstige singer/songwriter of zoals we het in Limburg noemen Troubadour, bezingt zijn roots en stad waar hij graag woont en wandelt. De toenmalige begeleidingsband Flink is al ’n hele poos ter ziele en solo optredens waren er in de afgelopen jaren sporadisch. De oud beroepsmillitair die diverse vredesmissie […]

todayfebruari 18, 2022 36


0%
error: Content is protected !!