Nieuw in onze playlist

Vuuels te moeëj – Thei & Marij

todayfebruari 18, 2022 102

Background
share close

Nu we nog volop worstelen met, maar hopelijk in de nadagen van de Corona pandemie zitten, mogen we niet vergeten dat achter de wolken de zon schijnt. Des te meer zullen we hopelijk genieten van een mooie tijd die voor ons ligt.

 

Het nieuwe liedje van Thei & Marij getiteld “ Vuuels Te Moeëj” vertelt ons dat we alles zullen overwinnen, en dat de wereld ondanks uitdagingen, nog steeds mooi en de moeite waard is om in te leven.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Limburgia nieuws

Nieuwe Limburgse band HOEMPA zet de tent op de kop

HOEMPA, zo luidt de naam van een nieuwe Limburgse band, waarbij het Limburgs dialect centraal staat. De band bestaat uit 9 doorgewinterde muzikanten met behoorlijk wat ervaring in het (Limburgse) live circuit. De band is dan wel opgericht in 2022, veel muzikanten spelen al langer samen in bands zoals TONCA en Ohne Gewähr. Door een blazerssectie aan toe te voegen is de bezetting een stuk breder geworden, waardoor het Limburgs […]

todayfebruari 18, 2022 93


0%
error: Content is protected !!