W-Dreej – Det heb ik auk

Voor wie het nog niet had meegekregen, zangtrio W-Dreej is terug van weggeweest. Christel en Quinn waren in 2017 als duo verdergegaan maar hebben sinds deze zomer weer de bekende formule opgepakt waarmee ze velen LVK-successen op hun naam hebben gezet. Anno 2021 wel in een nieuwe samenstelling. Rogée Verdellen vergezelt vanaf nu Christel en Quinn door de Limburgse vastelaoveswereld. Dan kan een nieuw vastelaovesnummer en tevens LVK- inzending natuurlijk niet uitblijven.

 

DET HEB IK AUK is de titel waar W-Dreej zich weer mee wil onderscheiden. De alom gelouterde W-Dreej-sound zorgt weer voor een vertrouwd geluid waardoor dit lied meteen blijft hangen. Als een oorwurm nestelt het door Quinn Warmerdam geschreven lied zich in je hoofd. De ingrediënten? Een vleugje folk, een vleugje rock en dat alles in een vastelaovesjasje. Voeg daar nog een hoog meezinggehalte, tempowisselingen en dynamiek aan toe vergezeld door een luchtige tekst vol herkenbare elementen en het recept van het nieuwe W-Dreej-lied ligt op tafel.

error: Content is protected !!