Nieuw in onze playlist

Batteraof – ’t Sjoenste meidske achterop

todayjuni 9, 2022 26

Background
share close

In 2018 begon Batteraof met het plaatsen van parodieën op social media. De grootste hits kregen een metamorfose en werden voorzien van een vermakelijke Limburgse tekst. De volgers stegen explosief met vele aanvragen voor optredens tot gevolg. Zo werd ook de aandacht van Marlstone Music en boekingskantoor Nr. 1 getrokken.  Na ’n gezellige middag op ’n terras werd besloten om ’n samenwerkingsverband aan te gaan.

Als voorloper op ’n album is  ’t Sjoenste Meidske achterop de 1e single die ’t levenslicht ziet.

 

Denk je tegenwoordig aan Batteraof, dan denk je aan “foute” teksten die je eigenlijk niet wil meezingen, maar toch luidkeels doet! Heerlijk dansbaar met een gezonde dosis humor. Perfect om de sfeer erin te brengen, lekker mee te blèren en de voetjes van de vloer te krijgen.

 

Spring maar achterop !

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Moog ’t veur altied zomer zeen ? – Marleen Rutten

‘Moog ’t veur altied zomer zeen?’ de nieuwe single van zangeres Marleen Rutten uit Hunsel. In de ochtend wakker worden van de heerlijke zon, je zomerkleding uit de kast en weer genieten van het buiten leven dat de zomer ons biedt, wie wilt dat nou niet. Zo als de zon in de afgelopen weken heeft staan stralen aan een hemels blauwe lucht, laat je denken aan de vraag ‘Moog ’t […]

todayjuni 9, 2022 22


0%
error: Content is protected !!