Nieuw in onze playlist

Moog ’t veur altied zomer zeen ? – Marleen Rutten

todayjuni 9, 2022 32

Background
share close

‘Moog ’t veur altied zomer zeen?’ de nieuwe single van zangeres Marleen Rutten uit Hunsel.

In de ochtend wakker worden van de heerlijke zon, je zomerkleding uit de kast en weer genieten van het buiten leven dat de zomer ons biedt, wie wilt dat nou niet. Zo als de zon in de afgelopen weken heeft staan stralen aan een hemels blauwe lucht, laat je denken aan de vraag ‘Moog ’t veur altied zomer zeen?’

In de nieuwe single van Marleen Rutten komen de juiste muzikale ingrediënten samen om de zomerse klanken te laten klinken op de komende stralende zomerdagen. Met het horen van haar single zullen herinneringen zoals volle terrassen met lachende mensen, spelende kinderen op straat en genieten van het leven, herkenbaar zijn in ieders gedachten.

Het begin van de zomer is in zicht en met het uitbrengen van deze single, heeft Marleen Rutten zin om te stralen op ieder podium.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

Alsof-ste bij miech bis – Paul Weelen

De afgelopen jaren waren moeilijk voor iedereen.  Afscheid nemen van mensen waarvan we houden is wellicht het moeilijkste wat er is. Ook Paul Weelen heeft afscheid moeten nemen van dierbaren, door corona, door ziekte, door ongelukken. Dat inspireerde hem tot het schrijven van liedjes. Een ervan is de nieuwe single geworden: Alsof-s te bij miech bis. Het lied beschrijft een doordeweekse dag van een gewoon iemand die bij alles wat […]

todayjuni 9, 2022 29


0%
error: Content is protected !!