Nieuw in onze playlist

Nog é rundje – HOEMPA

todayjuni 9, 2022 23

Background
share close

 

De taal van het Zuiden, het Limburgse dialect, staat centraal bij deze energieke band.

HOEMPA bestaat uit een groep van negen doorgewinterde muzikanten met bakken vol ervaring in het live circuit.

Na hun debuut single Hoempa Hoempa en de opvolger Noëts meer alkohol presenteert de band nu Nog é rundje.  Een stevige uptempo polka met het nodige feestgehalte maar dat moge niet vreemd zijn met ’n dergelijke titel.  Dit derde visitekaartje smaakt naar meer dus doe nog maar  ’n rundje.

 

HOEMPA, is de nieuwe Limburgse 100% live sensatie.

Door de brede bezetting spelen ze, naast steeds meer eigen Limburgstalige nummers, ook veel bekende feestknallers van Limburgse bodem, wereldberoemde Duitse schlagers en onvervalste Oostenrijkse Polka’s.

 

Stilstaan of niet meezingen is onmogelijk.

Met alles wat een feest nodig heeft geeft HOEMPA “de tent op zijn kop” een nieuwe betekenis.

Written by: admin

Rate it

Previous post

Nieuw in onze playlist

’t Laeve det is väöl te sjoean – Van Mofert

  ‘Ik heb zo waa, waaa, waa, waanzinnig gedroomd!’ Maar…het echte leven kan zelfs nóg mooier zijn (dan dat). Natuurlijk zijn er af en toe hobbels en misschien wel beren op de weg. Neem het allemaal niet te serieus en stap elke dag de deur uit met een lach. Geef, neem, geniet met vrienden en van de kleine, mooie dingen dat het leven je biedt. En ja, je zult af […]

todayjuni 9, 2022 26 2


0%
error: Content is protected !!