Nog é rundje – HOEMPA

 

De taal van het Zuiden, het Limburgse dialect, staat centraal bij deze energieke band.

HOEMPA bestaat uit een groep van negen doorgewinterde muzikanten met bakken vol ervaring in het live circuit.

Na hun debuut single Hoempa Hoempa en de opvolger Noëts meer alkohol presenteert de band nu Nog é rundje.  Een stevige uptempo polka met het nodige feestgehalte maar dat moge niet vreemd zijn met ’n dergelijke titel.  Dit derde visitekaartje smaakt naar meer dus doe nog maar  ’n rundje.

 

HOEMPA, is de nieuwe Limburgse 100% live sensatie.

Door de brede bezetting spelen ze, naast steeds meer eigen Limburgstalige nummers, ook veel bekende feestknallers van Limburgse bodem, wereldberoemde Duitse schlagers en onvervalste Oostenrijkse Polka’s.

 

Stilstaan of niet meezingen is onmogelijk.

Met alles wat een feest nodig heeft geeft HOEMPA “de tent op zijn kop” een nieuwe betekenis.

error: Content is protected !!