Nieuw in onze playlist

’t Laeve det is väöl te sjoean – Van Mofert

todayjuni 9, 2022 26

Background
share close

 

‘Ik heb zo waa, waaa, waa, waanzinnig gedroomd!’
Maar…het echte leven kan zelfs nóg mooier zijn (dan dat). Natuurlijk zijn er af en toe hobbels en misschien wel beren op de weg. Neem het allemaal niet te serieus en stap elke dag de deur uit met een lach.
Geef, neem, geniet met vrienden en van de kleine, mooie dingen dat het leven je biedt.
En ja, je zult af en toe zelf de slingers moeten ophangen, so what!?
Laat je door dit fris, ’s zomers ‘feel-good’ liedje Van Mofert meenemen naar deze sfeer.
Ook deze keer met de prachtige stem van Aimee.

Written by: admin

Rate it

Previous episode

Nieuwe releases

Vastelaovend van Eijsde tot de Mookerhei 29

    CD1           1                      Vastelaovendj mòsse deile                          Men In Pek 2                      De Lètste                                                       Andy & Roy 3                      Drei daog vaan de wereld los                                               Katja Henz 4                      De klink van de Kroeg                                   Hoondervel 5                      Vier het laeve !                                                                      Spik en Span 6                      Pin mich vas                                                 Kartoesj 7                      Mörge!                                                            Marleen Rutten 8                      Dat han ich gemis                                         Paul & Leo 9                      Dat heb ik auk                                                                       W-Dreej 10                    Mien eerste graote leefde                              Kelly van […]

todayfebruari 18, 2022 27 2


0%
error: Content is protected !!