Sous le ciel de Paris – Paulus Schäfer& Dominique Paats

Als aanloop naar hun eerste theatertour die in september 2023 van start gaat, brengt het duo Paulus Schäfer & Dominique Paats de single “Sous le ciel de Paris” uit.  Juli is natuurlijk DE maand dat de Franse muziek in Nederland extra in de picture komt.  Drie weken lang de Franse sfeer in huis tijdens het grootste wielerspektakel ter wereld , de tour de France die uiteindelijk eindigt op de Champs Ëlysées in Parijs.

 

Parijs is de stad van chansonniers als Édith Piaf, Charles Aznavour en George Brassens, maar ook van Sinti-gitarist Django Reinhardt en accordeonist Marcel Azzola.

Het accordeon en de gitaar ‘manouche’ zijn onlosmakelijk verbonden met al die schitterende melodieën die nog dagelijks langs de Seine rondzweven. Rasmuzikanten Paulus Schäfer (The Five Great Guitars) en Dominique Paats (voormalig eerste accordeonist bij het orkest van Danny Malando) nemen je mee op een muzikale tocht door Parijs: heerlijke chansons, echte musettes en opzwepende Hotclub de France.

Beleef een virtuoze muzikale avond onder de sterrenhemel van Parijs!

error: Content is protected !!